Faţa nevăzută a Chinei în premieră internaţională la Naşul TV

.
. (NTD Television)

În chiar ziua în care Premierul Chinei, Li Keqiang, a părăsit România, condus la avion cu onoruri şi temenele de Premierul României, Victor Ponta Viorel, la Naşul TV a fost difuzat în premieră naţională la televiziune un film despre faţa nevăzută a Chinei, acea faţă despre care Li Keqiang nu va vorbi niciodată în Parlament.

Cu atât mai actual acum, când gratulată de Premierul Chinei cu apelativul de "tigru al Europei," România (conducătorii ei, de fapt), într-o incredibilă slugărnicie au dat jos steagurile UE şi NATO din incinta Parlamentului, a Guvernului şi a Administraţiei Prezidenţiale pe durata vizitei delegaţilor de la Beijing, filmul "Free China: Curajul de a Crede", regizat de Michael Perlman, prezintă adevărata faţă a "noului partener strategic" al Guvernului român.

Trecând dincolo de realitatea glorioasei înfloriri economice pe care China o prezintă lumii întregi, "Free China" aduce în atenţia umanităţii faţă inumană a Partidului Comunist Chinez (PCC), care a preluat prin vărsare de sânge conducerea ţării şi tot prin vărsare de sânge păstrează puterea şi acum.

Filmul prezintă cel mai întunecat secret al Chinei: persecuţia împotriva practicii spirituale Falun Gong*, prin povestea lui Charles Lee, participant la demonstraţia studenţilor din Piaţa Tiananmen şi a lui Jennifer Zheng, fost membru al Partidului Comunist, prinşi în vâltoarea celei mai mari persecuţii iniţiate vreodată de guvernul chinez.

Protagoniştii filmului sunt arestaţi abuziv şi aruncaţi în închisorile comuniste, torturaţi, umiliţi şi supuşi la muncă forţată. Lor li se fac analize minuţioase căci în China se practică recoltarea de organe de la prizonieri de conştiinţă (pe viu), organe pe care apoi statul le vinde pentru profituri fabuloase.

După chinuri cumplite, Jennifer şi Charles reuşesc să iasă din China, pentru a povesti lumii libere ororile prin care au trecut, Jennifer expunând persecuţia din închisorile comuniste, a practicii recoltării ilegale de organe şi a tehnicilor de control, manipulare şi reformare forţată folosite pe scară largă de partidul comunist, printr-o carte scrisă după eliberarea din lagărul de muncă unde fusese închisă.

"Întreaga putere vine din ţeava unei arme, iar toate armele sunt la Partidul Comunist" declara cândva Mao, liderul spiritual al Partidului Comunist Chinez. Li Keqiang nu a venit în Europa (via România) cu armele, ci cu miliardele de dolari şi practicile însângerate ce se află în spatele acestor bani. Asupra acestor practici a pus "reflectorul," Michael Perlman, regizorul filmului difuzat ieri la Naşul TV.

Zeci de milioane de chinezi au fost ucişi de-a lungul deceniilor pentru crima de a nu se închina cu oarbă obedienţă în faţa PCC-ului, însă cea mai neagră filă a istoriei contemporane a Chinei şi, prin extensie a lumii, se scrie chiar acum.

"Întreaga putere vine din ţeava unei arme, iar toate armele sunt la Partidul Comunist" declara cândva Mao, liderul spiritual al Partidului Comunist Chinez.

Li Keqiang nu a venit în Europa (via România) cu armele, ci cu miliardele de dolari şi practicile însângerate ce se află în spatele acestor bani. Asupra acestor practici a pus "reflectorul," Michael Perlman, regizorul filmului difuzat ieri la Naşul TV.

*Practica Falun Gong a început să fie răspândită în China din anul 1992. Bazându-se pe reîntoarcerea la valorile tradiţionale ale culturii chineze, la moralitate, principiile promovate de practică fiind Adevăr, Compasiune, Toleranţă, Falun Gong a devenit oficial cel mai mare "duşman" al partidului din anul 1999, când a ajuns să fie practicată de peste 70 de milioane de chinezi, mai mulţi decât membrii de partid si oraganizaţiile lui afiliate. Speriat de popularitatea practicii, conducătorul PCC de atunci, Jiang Zemin a decis ca Falun Gong să fie eradicată cu orice preţ. Iar preţul a fost urgia dezlănţuită asupra a milioane de chinezi aruncaţi în lagăre de muncă forţată, în centre de "spălare pe creier" şi asupra familiilor lor.