Eugen Tomac: Cine i-a ordonat lui Ponta să şteargă datoria Rompetrol sau să ridice moschee la Bucureşti?

Grupul de Dialog Social (GDS), dezbatere pe tema, ” Influenţa PPE în  România, în perspectiva alegerilor europene şi prezidenţiale din 2014.  În imagine, Eugen Tomac
Grupul de Dialog Social (GDS), dezbatere pe tema, ” Influenţa PPE în România, în perspectiva alegerilor europene şi prezidenţiale din 2014. În imagine, Eugen Tomac (Epoch Times România)

Cine i-a "ordonat" premierului Victor Ponta să şteargă datoria Rompetrol de sute de milioane de dolari, sau să ridice o moschee gigantică în Bucureşti, sunt întrebările pe care le ridică şeful PMP, deputatul Eugen Tomac.

"România nu are o autostradă care să lege Transilvania de Bucureşti şi nici Moldova de Uniunea Europeană sau de capitala României. Peste jumătate din populaţia României nu are acces la servicii medicale de calitate. Nu mai vorbeşte nimeni de aderarea la Schengen şi de nevoia de a continua reforma în justiţie. (...)

Ponta, aflându-se pe făraş, scoate perlă după perlă, ultima prostie fiind cea legată de ordinul executat de Iohannis privind respingerea Codului Fiscal. Dacă arată cu degetul spre Cotroceni şi spune că s-a ordonat din afară să nu fie promulgat Codul Fiscal, poate ne spune şi nouă, totuşi, cine i-a "ordonat" lui să şteargă cele 500.000.000 $, datorii ale kazahilor", a precizat Eugen Tomac, adăugând că, de ce nu, premierul Ponta ar trebui să spună şi cine i-a ordonat să ridice o mega-moschee în Capitală.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.