"Eu şi familia mea am fost ameninţaţi cu moartea" - Mai mulţi lideri PSD se plâng că sunt ameninţaţi... pe FB

Sunt peste două, trei sute de lideri ai PSD care au fost ameninţaţi cu moartea, susţine deputatul PSD Cătălin Rădulescu, după ce şeful său de partid, Liviu Dragnea, a susţinut că a fost victima unei presupuse tentative de asasinat. Mai mulţi social-democraţi au luat poziţie pe acest subiect şi se plâng că sunt ameninţaţi frecvent... pe Facebook.
Deputat Catalin Radulescu (Mihut Savu / Epoch Times Romania)
Andrei Pricopie
25.08.2018

După ce preşedintele PSD Liviu Dragnea a reclamat o presupusă tentativă de asasinat, mai mulţi lideri PSD, contactaţi de Digi24, se plâng că au duşmani de moarte şi dezvăluie faptul că au fost ameninţaţi pe reţelele de socializare.

Cătălin Rădulescu, deputat PSD: "Sunt peste două, trei sute de lideri ai PSD care au fost ameninţaţi cu moartea. Şi eu şi familia mea am fost ameninţaţi cu moartea".

Gabriel Zetea, vicepreşedinte PSD: "Am început să fac print screen-uri cu acele postări care reprezintă ameninţări şi care vorbesc despre moartea mamei mele sau moartea fetiţei mele".

Codrin Ştefănescu, secretar general adjunct al PSD: "Tipul acesta de ameninţare poţi să îl înţelegi în momentul când o primeşti tu personal. Atunci simţi cum e, până atunci e doar băşcălie".

Ministrul Apărării, Mihai Fifor, a susţinut că europarlamentarul PSD Dan Nica ar fi fost ameninţat după ce a cerut înfiinţarea unei comisii de anchetă pentru declaraţiile preşedintelui Klaus Iohannis despre protestul din 10 august: "Nu mi se pare normal ca într-o ţară europeană, în România secolului XXI, să poată să existe astfel de chestiuni în care un coleg europarlamentar, pentru o luare de poziţie, să fie ameninţat cu moartea".

Şi Andrei Gerea, deputat ALDE, s-a plâns de situaţie: "Înjurături ca la uşa cortului, ca la marginea lumii civilizate. Să ştiţi că nu există politician, să spunem adversar al USR, care să nu primească astfel de ameninţări. Trimiteri la cimitire, la familie, la tot ce se poate".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor