Dumitru Alaiba către Dodon şi Guvernul de plagiatori: E ok să implementezi ideile altuia, nu e ok să minţi

Dumitru Alaiba, deputat în Parlamentul R. Moldova din partea blocului ACUM
Dumitru Alaiba, deputat în Parlamentul R. Moldova din partea blocului ACUM (facebook.com/Dumitru Alaiba)

În contextul în care preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a prezentat luni câteva proiecte care ar urma să fie implementate în scurt timp de noul executiv de la Chişinău, o parte dintre ele fiind în totalitate preluate de la fostul Guvern Maia Sandu, deputatul Blocului ACUM Dumitru Alaiba a punctat că mai bine să „copieze de la noi decât să se apuce să facă tâmpenii din capul lor”.

„Dacă serios, mai bine lasă-i să copieze de la noi decât să se apuce să facă tâmpenii din capul lor. Igor Dodon a anunţat cu mare pompă ŞAPTE INIŢIATIVE sociale! Unica mea întrebare e doar dacă patru sunt copiate de la noi, de unde le-au copiat pe celelalte trei?

Apropos, noi şi bani am lăsat. Nu există copyright pe idei sau iniţiative. E ok. Doar că nu era obligatoriu să mintă, că ar fi ideile lor, generate cu greu în câteva zile de odihnă. E ok să implementezi ideile altuia, nu e ok să minţi. Puteau pur şi simplu să le lanseze şi să meargă înainte”, a scris Alaiba pe pagina sa de Facebook.

Mai mut decât atât, adresându-se lui „Igor Dodon şi Guvernului de plagiatori”, Alaiba a subliniat că chiar îi roagă foarte mult să continue să copieze ideile Guvernului Sandu.

„Miniştrii noştri 'întâmplător' şi-au uitat carnetele în birouri. Acolo mai găsiţi alte idei. Puteţi să spuneţi că sunt ale voastre. E ok, serios! Dar vă rugăm, orice aţi face, nu vă apucaţi să faceţi de capul vostru”, a conchis Alaiba.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe