Dragnea, la masă cu Tăriceanu şi greii PSD: "Viitorul arată bine"/ Românii reacţionează: Sper să fie cu executare!

Liviu Dragnea şi colegii săi (Facebook)
Loredana Diacu
25.01.2019

Întors după o vacanţă lungă, ce nu i-a permis să ia parte nici la festivităţile de preluarea a preşedinţiei UE, nici la ziua Micii UNIRI, liderul PSD Liviu Dragnea a postat pe Facebook o fotografie în care apare alături de Călin Popescu Tăriceanu, Darius Vâlcov, Eugen Teodorovici Niculae Bădălău şi Daniel Chiţoiu, toţi înghesuiţi în jurul unei mese pline de hârtii.

"Cu cifrele pe masă. Viitorul arată bine!", scrie Dragnea, pentru ca nimeni să n-aibă vreun "dubiu" cu privire la preocupările lui şi ale colegilor.

Comentariile n-au întârziat să apară, cetăţenii taxându-l rapid

"La o masă înghesuită 6 corupţi fac legile şi bugetul pentru o ţară care deja se îndreaptă cu viteză spre colaps... ce pot să spun...profesionist. Aveţi şi sunet de cormorani în piscina pe fundal ?", îşi expune Marian viziunea asupra fotografiei postate de Dragnea.

"Mulţumim de veştile bune! Le simţim cu toţii în propriile buzunare! Pentru cei care îşi permit vacanţe de lux de câte o lună....viitorul o suna bine. Sper să reuşiţi să mergeţi şi în vacanţa aia de 3 ani şi 6 luni. Dacă nu-s condiţiile bune pe acolo... mă oblig public să vă plătesc eu despăgubirile alea de le veţi cere pe la CEDO", îi "mulţumeşte" Mihai lui Dragnea.

"Numa penali la masă. Şi-au pregătit scăparea. Ei cred că pentru ei “viitorul arată bine”... însă se înşeală amarnic! Românii nu-şi confundă propriul viitor cu cel al infractorilor!", adaugă şi Claudiu.

"Ăla 2 ani, ăla 3 ani. La tine 7. Sper că arată bine viitorul. Cu executare!", scrie Gabriel.

"Cam mulţi penali la masă! Săraca România...ce soartă tristă are!", adaugă Elena.

"Cu Dragnea în închisoare. Viitorul ar arăta bine!", remarcă un alt Gabriel.

"Boss, Bădălău ce înţelege? Ori jucaţi popa-prostu' şi era nevoie şi de el???", îl întreabă Nicolae pe Dragnea.

"Iar minţi măi dragă!
Vino în stradă să stai de vorbă cu românii!
În viitor avem noi grijă de tine trădătorule", scrie Dorina.

"Viitorul euro e la 5 lei, iar viitorul deţinuţilor violenţi eliberaţi după recursul compensatoriu care au recidivat e tot afară", transmite Florin.

"Hai cu ordonanţa aia! Ne-am cam plictisit în casă. La piscină nu putem, nu avem loc de cormorani", îl ironizează Laurenţiu pe liderul PSD.

"Veşti proaste, Liviule:
Curtea Europeană a Drepturilor Omului: „Chiar presupunând că desemnarea unui judecător raportor într-un complet de 5 judecători nu a fost efectuată aleatoriu, neexistând alte dovezi ale lipsei de imparţialitate a judecătorilor care alcătuiesc completul, nu rezultă încălcarea exigenţelor art.6 din Convenţie din acest punct de vedere”.

HOTĂRÂRE pronunţată la 15 septembrie 2015, în cauza Tsanova-Gecheva c. Bulgariei", ţine Ionuţ să-i strice ziua lui Dragnea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor