Dragnea, întâlnire surpriză la Înalta Curte. "V-am pregătit o coală şi un pix. Semnaţi demisia"

Protest spontan la sediul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, unde Liviu Dragnea a avut termen în dosarul Bombonica. Liderul PSD a fost invitat personal de câţiva protestatarii #rezist să-şi dea demisia din funcţia de preşedintele al Camerei Deputaţilor.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Captură Digi)

Venit la Curtea Supremă unde se judecă cel de-al doilea dosar al său, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a avut parte de o surpriză marca #rezist. Câţiva protestatari au venit special în sediul instanţei pentru a-i cere demisia de la şefia Camerei Deputaţilor.

Iniţial, una dintre doamnele care protestează seară de seară în Piaţa Victoriei a intrat în sala de judecată şi i-a cerut personal să-şi dea demisia din funcţie.

"Aşteptăm demisia dumneavoastră!", i-a transmis protestatara.

"Acum sau după?", i-a răspuns Dragnea.

"Oricând", a fost replica femeii.

Femeia a fost escortată afară de jandarmi, însă "distracţia" a continuat când liderul PSD a ieşit din sală.

Protest
Protest (Mihuţ Savu / Epoch Times România)

În timp ce răspundea întrebărilor presei, în spatele lui, după cum se vede şi în poza articolului, a apărut mesajul #rezist pe o foaie de hârtie galbenă.

O altă protestatară l-a abordat apoi pe liderul PSD.

"Domnule preşedinte, dacă se poate, un cadou pentru că am văzut că aţi postat oricum pe pagina de Facebook... Sunteţi cel mai rezistent membru USL pentru că ceilalţi au fost exmatriculaţi. Felicitări pentru rezistenţă", i-a spus ironic manifestanta.

"Sunteţi colegă cu domnul Victor Ponta înţeleg, îl citaţi", i-a replicat Dragnea.

Liderul PSD a dat să plece însă după câţiva metri în faţa lui a apărut doamna care îi ceruse demisia în sala de judecată.

"Semnaţi demisia? Că m-aţi întrebat în sală acum sau după. V-am pregătit o coală şi un pix", i-a spus protestatara liderului PSD.

"Doamnă, dvs, şi cei din spatele dvs., nu doresc demisia mea dintr-o funcţie anume", i-a replicat Dragnea.

"Ba da, în primul rând din cea de preşedinte al Camerei Deputaţilor", a fost reacţia femeii.

"Cred că dvs. doriţi demisia mea din viaţă", a continuat şeful PSD.

"Nu. Ştiţi de ce nu? Pentru că-mi doresc o partidă de pescuit cu dvs", i-a răspuns ironic protestatara.

"Sunt foarte mulţi dintre cei care vă susţin, care încep să fie din ce în ce mai deranjaţi că eu de mult timp spun adevărul despre ceea ce se întâmplă în România, despre bani străini care intră în România, despre români care sunt finanţaţi, despre oameni care fac foarte mult rău acestei ţări", a fost replica lui Dragnea.

"Îmi răspundeţi la întrebare, cu da sau nu", i-a solicitat femeia.

"Răspunsul este nu doamnă", a subliniat Dragnea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne