Severin, mesaj din puşcărie pentru Dragnea: Cine vine aici fără onoare o are greu. Măcar să pierzi cu demnitate

"Dacă e să pierzi, măcar să pierzi cu demnitate", a fost mesajul pe care fostul europarlamentar Adrian Severin a ţinut să i-l transmită, direct din penitenciarul Rahova, liderului PSD Liviu Dragnea.
Adrian Severin la DNA
Adrian Severin la DNA (Epoch Times România)

Fostul europarlamentar Adrian Severin i-a acordat un interviu jurnalistului Victor Ciutacu, de la România TV, chiar din penitenciarul Rahova, unde execută o pedeapsă de patru ani de închisoare cu executare pentru luare de mită şi trafic de influenţă în dosarul "Lobby în Parlamentul European".

"Ceea ce văd acum la TV este uluitor! Guvernul se scuză că guvernează, Parlamentul se scuză că legiferează, partidele se scuză că au câştigat alegerile. De aceea îi spun şi lui Dragnea: dacă e să pierzi, măcar să pierzi cu demnitate. Cine vine cu onoare aici e primit cu respect, cine vine cu onoarea pierdută are o puşcărie foarte grea", a declarat Adrian Severin, citat de stiripesurse.ro.

Fostul europarlamentar face referire la faptul că şeful PSD, deja condamnat cu suspendare în dosarul "Referendumul", are un al doilea dosar pe rol - "dosarul Bombonica" - care l-ar putea duce în spatele gratiilor.