Dorin Purice este noul şef al Poliţiei de Frontieră

Ana Chitoroagă
29.08.2012

La propunerea ministrului Afacerilor Interne, Dorin Recean, Cabinetul de Miniştri a aprobat, astăzi 29 august, numirea în funcţia de director al Poliţiei de Frontieră a lui Dorin Purice.

"Domnul Purice are experienţă din interior, dar are şi experienţă în activitatea din afara ţării", a precizat ministrul de Interne, Dorin Recean.

La rândul său prim-ministrul Vlad Filat a spus: "Cunoaşteţi foarte bine sarcinile. Este nevoie de o abordare nouă. De un suflu nou. Nu doar aşteptările, dar şi obligaţiunile sunt foarte mari. Dorim ca experienţa pe care o aveţi să o transpuneţi în rezultate concret".

Acum o lună, Cabinetul de miniştri a aprobat demisia lui Roman Revenco, fostul şef al Serviciului Grăniceri, reformat în Poliţia de Frontieră de la 1 iulie.

Dorin Purice, în vârstă de 42 de ani, a activat anterior în cadrul departamentului Vamal, a fost şef al Direcţiei analiza riscurilor şi audit post-vămuire.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor