Din cauza zăpezii, Vasile Blaga nu a putut ajunge la Sânicolau Mare pentru a vota

Vasile Blaga , conferinţă de presă la sediul ARD (Epoch Times România)
Liviu Şerbănescu
09.12.2012

Preşedintele PDL Vasile Blaga, care candidează în Colegiul 3 Senat Timiş, urma sa voteze în Sânicolau Mare, însă s-a întors din drum duminică dimineaţă înapoi în Timişoara, deoarece drumul spre secţia sa de votare este blocat din cauza ninsorilor viscolite.

Liderul PDL a anunţat că va vota în Deta, tot în judeţul Timiş.

”Nu am rămas înzăpezit, nu am putut trece la vreo 20 km de Timişoara. Drumul spre Sânicolau Mare este blocat şi ne-am întors şi noi şi colegii dvs de la televiziuni. Intru din nou din Timişoara şi urmează să votez la Deta.

Îi rog pe toţi românii să facă eforturi deosebite, chiar dacă vremea este aspră şi să meargă la vot pentru că până la urmă îşi votează viitorul.

Aici nu se mişcă deloc autorităţile, sunt nişte băieţi care dau la lopată. Şi imaginaţi-vă că este vorba despre un drum naţional care merge spre Cenad, spre ieşirea spre Ungaria. Niciun utilaj, cinci băieţi la lopată", a declarat politicianul.

Vasile Blaga a comentat şi modul defectuos în care autorităţile se ocupă de deblocarea drumurilor pentru ca cetăţenii să poată ajunge la secţiile de vot.

”În acest an, şi mai ales în aceste zile, prognozele au fost extrem de corecte. Nu cred că cineva putea fi luat prin surprindere. Nu ştiu cum e în restul ţării. Aici însă nu se întâmplă nimic, nimeni nu face nimic”, a precizat liderul PDL.

”Eu cred că românii se vor mobiliza să meargă la vot. Mâine trebuie să meargă la servici, deci vor ieşi din casă. Deci trebuie să facă acest efort, îi rog să facă acest efort”, a încheiat Blaga.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor