Diaconu, revoltat. "Politrucul" Stanoevici a primit un post de secretar de stat după dezastrul din Diaspora

Bogdan Diaconu
Bogdan Diaconu (Epoch Times România)

Numirea lui Bogdan Stanoevici, fost ministru delegat pentru Românii de Pretutindeni, într-un post de secretar de stat la Ministerul Culturii de către premierul Victor Ponta, i-a stârnit nemulţumirea preşedintelui PRU, Bogdan Diaconu, care nu a uitat atitudinea acestuia din timpul alegerilor prezidenţiale.

"A plecat din funcţia de ministru al Diasporei după ce şi-a bătut joc de românii din afara graniţelor ţării, dar a fost readus în această săptămână de Victor Ponta pe un post de secretar de stat în Ministerul Culturii. Bogdan Stanoevici este exemplul felului în care politrucii supravieţuiesc în politică indiferent de gafele sau de dezastrele pe care le produc! De aceea merg aşa bine lucrurile în România", a declarat, revoltat, deputatul Bogdan Diaconu.

Prezent fiind la Londra în ziua turului doi, unde mii de români stăteau la o cozi interminabile, Stanoevici declara că lucrurile se desfăşoară foarte bine, agreabil chiar, comisia de la secţiile de votare fiind formată din "oameni prezenţi, activi şi vii".

Bogdan Diaconu consideră că, în momentul în care un ministru "a fost invalidat public pentru erori grave, cum e cazul lui Stanoevici, a-l aduce pe uşa din dos în Guvern printr-o sinecură bănoasă precum cea de secretar de stat reprezintă o formă de dispreţ a Guvernului Ponta la adresa românilor care au cerut demisia lui."

Stanoevici a fost deplorabil în rolul de ministru pentru românii din afara graniţelor ţării înseamnă că nu se califică pentru o funcţie publică.

A-l aduce pe uşa din dos în Guvern printr-o sinecură bănoasă precum cea de secretar de stat reprezintă o formă de dispreţ a Guvernului Ponta la adresa românilor care au cerut demisia lui

"Dar Ponta îşi plăteşte astfel datoriile pe banii publici: dacă nu a fost bun în relaţia cu românii din străinătate, îl aruncă la cultură să toace nişte bani degeaba", a declarat Bogdan Diaconu pentru Epoch Times.

"De când e cultura locul de sinecuri al Guvernului? Ne mai mirăm că nu mai avem cultură în România, că monumentele se prăbuşesc şi că urmele istoriei noastre milenare zac în paragină. Cine să se ocupe de ele, sinecuriştii trimişi de guverne să aibă locuri confortabile în ministerul de resort?", întreabă retoric deputatul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Opinii