De ochii presei. Dragnea îi declară iubire lui Grindeanu

Liviu Dragnea(Presedinte PSD),
Liviu Dragnea(Presedinte PSD), (Florin Chirila/Epoch Times)

În contextul în care în mass-media se vorbeşte tot mai mult despre remanierea Guvernului şi despre tensiunile dintre Grindeanu şi liderul PSD, Liviu Dragnea a declarat, miercuri, că nu ia în calcul demiterea întregului Executiv şi că PSD nu va depune moţiune de cenzură.

"Eu nu iau în calcul (demiterea întregului Guvern - n.r.). Moţiune de cenzură PSD nu va depune. Eu nu iau în calcul demiterea întregului Guvern, eu iau în calcul finalizarea evaluării care trebuie să ne arate dacă programul de guvernare va fi pus în practică în totalitate", a declarat Dragnea, citat de Agerpres, la Palatul Parlamentului.

Întrebat de presă dacă s-ar opune în cazul în care majoritatea din conducerea PSD ar decide schimbarea premierului, Dragnea a răspuns: "Eu nu cred că ajungem acolo, sper să nu ajungem acolo, pentru că pe mine mă interesează să existe o coerenţă în actul de guvernare".

"Noi încercăm foarte mult să ţinem cu acest Guvern", a adăugat Dragnea.

Finalmente, întrebat ce nu îi convine la premierul Sorin Grindeanu, Liviu Dragnea a spus: "Tocmai am spus că îl iubesc foarte mult. De ce mă întrebaţi ce nu îmi convine?"