Florin Cîţu: Somn uşor, România! Liviu Dragnea, să-ţi fie ruşine!

Pas cu pas minciunile din programul de guvernare Liviu Dragnea ies la suprafaţă. Aici nu mai este vorba de politică ci de cinismul iresponsabil al unui singur om care distruge România, a acuzat liberalul Florin Cîţu.
Florin Cîţu(PNL),
Florin Cîţu(PNL), (Florin Chirila/Epoch Times)

Toţi românii trebuie să înţeleagă că votul de la alegerile parlamentare a adus la putere un partid care asemenea comuniştilor, condus într-un stil dictatorial, face ce vrea, a tras un semnal de alarmă, pe pagina sa de Facebook, senatorul PNL Florin Cîţu, fost economist şef al ING Bank.

Liberalul aminteşte că, în urmă cu câteva săptămâni, "două declaraţii năucitoare, pe persoană fizică, răscoleau România":

1. "Spre deosebire de alte categorii sociale la care creşterile vor fi graduale, în următorii ani, creşterile la medici vor fi exact de la 1 ianuarie 2018 în totalitate…"

2. "Pentru orice medic, impozitul pe salariu va fi zero, indiferent de salariu."

"Autorul? Inegalabilul cârmaci, Liviu Dragnea. Astăzi însă, stupoare. Nimic din ce a promis nu mai stă în picioare. După ce a retras declaraţia cu TVA 0% (eu i-am zis de la început că nu se poate), îi anunţă oficial, din vârful buzelor, pe medici că i-a minţit. Şi pe asta am anticipat-o. Vă aduceţi aminte", a precizat Florin Cîţu.

Mai mult, liberalul susţine că a anticipat că anvelopa salarială o să fie depăşită în 2017 şi 2018. Atât ca procent din PIB dar şi ca valoare absolută.

"Până şi pe aroganta Olguţa au năucit-o într-un final cifrele din economia reală. Impactul fiscal a fost motivul principal pentru care am cerut în plenul Parlamentului ca legea să fie respinsă şi pentru care eu, Florin Cîţu, am ieşit din sală. Tot ce v-am spus până acum s-a adeverit", a punctat Florin Cîţu.

Acum, întrebarea pe buzele tuturor este, potrivit senatorului PNL: "cum va reuşi cârmaciul Liviu să-i anunţe pe medici de ţeapa pe care le-a pregătit-o?"

1. Impozit 0% pe venit - ADIO.

2. Salarii până la 4000 euro de la 1 Ianuarie 2018 - PA!

"Nu că l-ar interesa prea tare. Oricum va spune că medicii i-au zis să nu le mărească salariile şi să nu le scadă impozitele. Exact ca la TVA 0%. Nu v-aţi obişnuit deja? Pas cu pas minciunile din programul de guvernare Liviu Dragnea ies la suprafaţă. Îmi menţin punctul de vedere că această lege, în forma actuală, trebuie respinsă. Nu numai pentru că minte anumite categorii de angajaţi dar şi pentru că aprobarea ei introduce dezechilibre majore în economie. Aici nu mai este vorba de politică ci de cinismul iresponsabil al unui singur om care distruge România", a subliniat Florin Cîţu.

Concluzia liberalului: Toţi românii trebuie să înţeleagă că votul de la alegerile parlamentare a adus la putere un partid care asemenea comuniştilor, condus într-un stil dictatorial, face ce vrea.

"Urmează modificarea pragului pentru abuzul în serviciu în Parlament pentru a-l scăpa pe lider. Asta într-o Românie în care din păcate opoziţia nu contează şi singura nostra şansă reală rămâne "strada". Somn uşor România!!! P.S.: Liviu, ai grijă să nu ajungi la doctor după declaraţiile astea", a conchis Florin Cîţu.