Dăncilă, întrebată în plină conferinţă de presă, cum s-ar autoevalua din punct de vedere intelectual

Claudiu Manda si Viorica Dancila
Claudiu Manda si Viorica Dancila (Epoch Times România)

Fostul premier Viorica Dăncilă a fost întrebată, miercuri, cum s-ar autoevalua din punct de vedere intelectual, în condiţiile în care, potrivit unui reporter, “foarte mulţi, şi contracandidatul dumneavoastră şi colegi de-ai dumneavoastră de partid, fac referire la nivelul dumneavoastră intelectual”.

“Tocmai de aceea, aş vrea să se vadă adevărata valoare la această dezbatere. Pentru că au foarte mulţi care au venit în spaţiul public şi au şters pe jos. Mă uitam astăzi la câte greşeli... Vă rog frumos, luaţi discursul domnului Iohannis şi vedeţi câte greşeli a făcut. Nu am văzut pe nimeni care să-l taxeze. De ce? Pentru că sunt femeie? Sau… că sunt prima femeie… contracandidat… prima femeie care a intrat în turul doi al alegerilor prezidenţiale? Vă rog mult, uitaţi-vă pe ceea ce a spus domnul Iohannis astăzi şi o să găsiţi o grămadă de greşeli. Atunci, evaluarea o facem în funcţie de aceste greşeli?”, a răspuns Dăncilă la o conferinţă de presă susţinută la sediul PSD.

De altfel, şefa social-democraţilor a făcut un nou apel pentru organizarea unei dezbateri electorale cu preşedintele Klaus Iohannis pentru a se vedea care este “capacitatea fiecăruia dintre noi”, menţionând că în acest mod “toţi românii pot să-şi facă o imagine despre cei doi candidaţi”.

Vă invităm să urmăriţi materialul video cu momentul respectiv publicat de G4Media.ro.