Cupa României la sabie pe echipe: CS Dinamo Bucureşti (masculin) şi CSA Steaua (feminin) au cucerit titlul

Cele două cluburi din capitală şi-au adjudecat Cupa României la sabie pe echipe, desfăşurat miercuri în Sala 'Ana Pascu' din Bucureşti.
(BERTRAND LANGLOIS / AFP / Getty Images)

CS Dinamo Bucureşti (masculin) în formula Rareş Ailinca, Mădălin Bucur, Tiberiu Dolniceanu, Andrei Paştin, au reuşit să se impună în ultimul act în faţa celor de la CSM Iaşi (Matei Cîdu, Codrin Cozmuleanu, Răzvan Ursachi, Alexandru Zmău), cu scorul de 45-42.

În finala mică victoria a revenit celor de la CSA Steaua (Mihai Cruţu, Ionuţ Duţu, Mihnea Enache, George Iancu) care a trecut cu 45-41 de cei de la CSM Unirea Slobozia (Eduard Dragomir, George Dragomir, Liviu Lepădătescu, Răzvan Stănescu).

În semifinale, CSM Iaşi a dispus de CSM Unirea Slobozia, cu 45-25, în timp ce CS Dinamo a surclasat cu 45-32 pe Steaua. La competiţie s-au aliniat cinci echipe.

CSA Steaua (feminin) în formula Georgiana Dima, Felicia Iacob, Tania Lutea, Sabina Martiş, a fost în formă maximă câştigând admirabil toate cele trei meciuri (45-40 cu CSM Iaşi, 45-28 cu Dinamo şi 45-41 cu CSTA Bucureşti). Podiumul a fost completat de CSM Iaşi (Diana Creţu, Andreea Lupu, Ioana Radu, Catrinel Tipişcă), cu două victorii (45-44 cu Dinamo, 45-39 cu CSTA ), respectiv CS Dinamo (Maria Matei, Laura Moroianu, Magdalena Munteanu, Bianca Pascu), care a fost peste CSTA cu 45-39.

La întreceri au participat doar patru echipe.

La individual, Cupa României a fost câştigată de dinamoviştii Tiberiu Dolniceanu şi Bianca Pascu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport