Consiliul Politic Naţional al PAS: Maia Sandu este candidatul formaţiunii la alegerile prezidenţiale

E vremea oamenilor buni, a punctat Maia Sandu, menţionând că e de datoria acestora să cureţe ţara de politicienii care văd Moldova ca pe un sac fără fund, din care ei se îndestulează.
Tatiana Chiriac
18.07.2020

alte articole

Maia Sandu (Prim-minstru R. Moldova),
Maia Sandu (Prim-minstru R. Moldova), (Epoch Times România)
Tatiana Chiriac
18.07.2020

Consiliul Politic Naţional al Partidului Acţiune şi Solidaritate a decis unanim sâmbătă, 18 iulie, că va înainta candidatura Maiei Sandu la alegerile prezidenţiale din noiembrie 2020.

Prim-vicepreşedintele formaţiunii a declarat, în cadrul întrunirii în regim online a celor 134 de membri ai Consiliului, că PAS este mai pregătit, organizat şi puternic decât cu 4 ani în urmă. Vor fi depuse toate eforturile pentru a învinge la alegerile prezidenţiale împreună cu Maia Sandu, unicul candidat capabil să-l bată pe Igor Dodon.

Avem datoria să curăţăm ţara de politicienii care văd Moldova ca pe un sac fără fund, din care ei se îndestulează, a ţinut să sublinieze Maia Sandu dând asigurări că prin multă muncă alegerile prezidenţiale vor fi câştigate.

„E vremea oamenilor buni, cei care ştiu cum trebuie să fie ţara noastră. Împreună vom munci pentru o ţară bogată, cu familii unite şi copii fericiţi, o ţară în care legea este una pentru toţi, iar dreptatea stă în capul mesei”, a declarat preşedinta PAS.

PAS a făcut apel către toţi cetăţenii nemulţumiţi de minciuni şi hoţie să susţină echipa Maiei Sandu, precizând că este nevoie de implicarea fiecărui cetăţean onest al R. Moldova.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor