Ciucu: Efectul de pandelizare a Capitalei, cât se poate de real. Vă dau cuvântul meu că nu e propagandă

Ciprian Ciucu
Ciprian Ciucu (Epoch Times România)

Deşi, poate unii cred că este doar propagandă, de fapt, "efectul de pandelizare" a Bucureştiului este cât se poate de real, a declarat joi, pe contul său de Facebook, purtătorul de cuvânt al grupului de consilieri PNL din Capitală, Ciprian Ciucu.

"Voi nu ştiţi, poate unii credeţi că e doar propagandă, dar vă dau cuvântul meu că nu e: efectul de pandelizare a Bucureştiului este cât se poate de real! Ştiu asta de la oamenii din primărie, de la funcţionarii de carieră. Mulţi sunt sideraţi, li se pare sub onoarea lor să ia ordine de la unii mult mai slab pregătiţi, aduşi de la Primăria Voluntari. Modul de lucru al Gabrielei Firea este în principiu OK: deleagă şi lucrează mult cu cabinetul propriu.

Problema, acum, este că cei care compun cabinetul au experienţa unui "oraş" (de fapt comună - suburbie) de vreo 40.000 de oameni… N-au studii serioase şi au venit doar cu ce au învăţat şi ei din mers, pe lângă Pandele [primarul din Voluntari, soţul doamnei primar, Firea - n.r.]. Şi cum nu toţi şi-au încheiat treburile pe la Primăria Voluntari, unii vin doar aşa mai pe seară la Primăria Capitalei...", a declarat consilierul PNL.

Ciprian Ciucu susţine că, toate astea le ştie de la mai mulţi oameni din primărie, nemulţumiţi de calitatea profesională a celor aduşi de doamna primar, Gabriela Firea.

"Eu tot am zis şi de faptul că îşi pune Pandele oameni în funcţii cheie, vezi Butnariu la Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, vezi acum Văsîi la Poliţia Capitalei (nu e numit oficial încă). Ce au cu toţii în comun? Îl au pe Pandele!", a subliniat liberalul.