Cine este interlopul “no name” care l-a omorât pe şeful clanului Duduianu după scandalul de la barbut

Florin Mototolea
Florin Mototolea (Facebook)

Unul dintre cei mai temuţi lideri ai lumii interlope din România, Florin Mototolea, zis şi Emi Pian, a fost ucis, marţi, de membrul altui clan de interlopi, care l-a înjunghiat în timpul unei lupte corp la corp, relatează Gândul.

Surse judiciare au dezvăluit pentru publicaţia citată că Emi Pian se afla într-o locaţie din Giuleşti, care îi aparţine unui anume Costel al lui Dincă, unde interlopii obişnuiau să se strângă pentru barbut.

La un moment dat, Richard Gheorghe Emanuel, membru al clanului Rinu, ar fi avut o dispută verbală cu Emi Pian, în timpul căreia i-ar fi spus acestuia că face parte dintr-un clan (Duduianu) care a trăit în sărăcie şi doar recent a început să facă avere.

Ulterior, a izbucnit o încleştare scurtă între cei doi interlopi. În timp ce se aflau la pământ, încercând să se imobilizeze reciproc, Richard Emanuel l-ar fi înjunghiat pe Emi Pian în picior.

Liderul clanului Duduiau i-a strigat fratelui său, Graţian, să îl omoare pe rivalul său. Prin urmare, fratele a sărit cu un topor asupra lui Richard Emanuel, însă doar l-a rănit pe acesta.

În cele din urmă, Emi Pian a fost dus la spital de către fiul său, însă interlopul a pierdut mult sânge şi a murit la scurt timp.

La spital a ajuns şi agresorul său, care a fost internat, sub pază, la Spitalul Elias, cu răni la mâini.

La audierile demarate în acest caz au fost implicate aproximativ 15 persoane.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne