Cine a votat primul dintre candidaţi? Gheorghe Funar, îmbrăcat în costum popular

Andrei Pricopie
02.11.2014

alte articole

Sectii de votare
Sectii de votare (youtube.com)
Andrei Pricopie
02.11.2014

Îmbrăcat în costum popular, candidatul independent la Preşedinţie, Gheorghe Funar, a ajuns la secţia de votare duminică la ora 07:00 pentru a-şi exprimat votul, relatează Mediafax.

La prima oră a dimineţii, Gheorghe Funar a ajuns la secţia de votare amenajată la Liceul "I.L.Caragiale" din Bucureşti, fiind primul care a votat la secţia respectivă. De altfel, Funar a fost primul dintre candidaţi care şi-a exprimat dreptul la vot.

Prezidenţiabilul îmbrăcat în straie populare şi având în piept o cocardă tricoloră, a venit însoţit de patru tineri, îmbrăcaţi la rândul lor în costume populare.

"Eu sunt convins că vor fi foarte mulţi români la vot. Eu anticipez o participare de cel puţin 80%. Au ocazia fraţii români din ţara mamă şi de pretutindeni să-şi decidă soarta şi am convingerea că bunul Dumnezeu îi va lumina şi astăzi se vor prezenta la vot. Au dintre candidaţi pe cine să aleagă", a declarat Funar.

"Vinovate de dezastrul din România, de vânzarea pământului strămoşesc şi a bogăţiilor ţării la străini, de lichidarea a peste şase milioane locuri de muncă, de genocidul împotriva populaţiei, de retrocedările ilegale, de sărăcia din ţară, de împrumuturile externe de peste 160 miliarde euro sunt partidele politice, de Stânga şi de Dreapta. Candidaţii acestor partide vor continua aceeaşi politică şi îi vor graţia pe cei anchetaţi de DNA. Eu nu îi voi apăra pe hoţii şi mafioţii din partidele politice. Ei ajung la închisoare şi le vor fi confiscate integral averile", a mai adăugat acesta.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor