Caracalul, controlat de clanuri de interlopi. Două dintre ele conectate cu grei ai PSD

Alexandra şi interlopi (libertatea.ro)
Ana Ion
02.08.2019

Cazul Alexandrei, adolescenta a cărei tragedie a arătat, o dată în plus, că statul eşuează în a-şi proteja cetăţenii în momente de cumpănă, repune în discuţie problema clanurilor interlope care îşi dispută supremaţia în oraşele de provincie, aceasta cu ajutorul unor membri ai Poliţiei.

Care sunt clanurile care controlează Caracalul? Potrivit unor surse judiciare consultate de G4Media.ro, în Caracal, există două clanuri ţigăneşti care se ocupă cu cămătărie, proxenetism şi furturi: Oacă şi Vacă. Mai mulţi martori susţin că unul dintre membrii clanului Oacă este poliţist la Caracal.

La un alt nivel, este clanul bodyguarzilor lui Remus Rădoi, zis Codiţă, om de afaceri cu legături în presă şi politică, considerat omul fraţilor Ciocan, unul dintre ei fiind deputat PSD. Presa locală a scris că Rădoi este finul fraţilor Dan şi Cornel Ciocan, fondatorii firmei Dancor, un Tel Drum al judeţului Olt, abonată la zeci de contracte din bani publici. Informaţia că Remus Rădoi, zis Codiţă, este omul fraţilor Ciocan de la PSD a fost confirmată pentru G4Media de surse din magistratura locală.

La categoria ”gulere albe” este libanezul Saouma Henri, zis Rico, finul deputatului PSD Florin Iordache. Rico a fost condamnat în 2016 la 8 ani de închisoare pentru evaziune fiscală într-un dosar al DIICOT Craiova.

Articolul integral poate fi citit aici.

Reamintim în context că în cazul Alexandra, potrivit unei investigaţii publicate de Libertatea, s-a ajuns în situaţia ca, paradoxal, căutarea fetei dispărute să fie coordonată ce clanuri de interlopi. Mai multe informaţii pe acest subiect puteţi accesa aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor