Ca în filme: poliţist rutier din Florida lovit de o maşină şi aruncat în aer după ce salvează un pieton [video]

Un poliţist din Florida a fost rănit grav după ce a fost lovit şi aruncat în aer de către o maşină ce se rotea necontrolat pe o autostradă, la doar câteva secunde după ce poliţistul a împins un om din calea pericolului.
Un poliţist din Florida a fost rănit grav după ce a fost lovit şi  aruncat în aer de către o maşină ce se rotea necontrolat pe o autostradă
Un poliţist din Florida a fost rănit grav după ce a fost lovit şi aruncat în aer de către o maşină ce se rotea necontrolat pe o autostradă (captură video YouTube)

Poliţia Rutieră a Autostrăzii din Florida a spus că poliţistul Mithil Patel, în vârstă de 31 de ani, stătea pe marginea autostrăzii 95 la nord de plaja West Palm în timp ce investiga un accident.

În timp ce Patel era pe marginea drumului, un camion a lovit în spate un Audi de pe o bandă apropiată, proiectând maşina, care în urma impactului se rotea fără control, înspre poliţist. Filmarea teribilului accident a fost realizată de CBS12, care filma primul accident.

Până să fie lovit, poliţistul a împins un bărbat din calea maşinii.

Omul pe care poliţistul l-a împins, pe nume Rony Bottex, a declarat pentru WPTV că nu a încetat să se roage pentru poliţistul care i-a salvat viaţa.

„Dacă nu ar fi fost acolo, aş fi murit”, a declarat Bottex postului de televiziune.

Patel a fost dus la Centrul Medical St. Mary din West Palm Beach, iar doctorii au spus că este în stare bună, conform CBS12.

În timp ce autorităţile au anunţat că accidentul rămâne sub investigaţie, au solicitat conducătorilor auto să fie atenţi când observă intervenţii la locul accidentelor pe căile de rulare.

„Vă rugăm să încetiniţi sau să evitaţi pe cei care intervin la locul accidentelor. Haideţi să ne facem toţi treaba pentru a preveni tragediile” a scris Secţia 3 de Poliţie din Miami pe Twitter.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură