Bianca despre Simona: Este minunat să-ţi vezi idolul transformat în rival

Simona Halep şi Bianca Andreescu
Simona Halep şi Bianca Andreescu (Getty Image)

Bianca Andreescu, câştigătoarea turneului de Mare Şlem US Open de anul trecut, a vorbit despre relaţia ei cu Simona Halep, în cadrul vodcastului Tennis Legends al Eurosport.

Canadianca de origine română a început să joace tenis la 7 ani în România astfel că a afirmat despre Simona Halep, care a câştigat între timp două trofee de Mare Şlem - Roland Garros şi Wimbledon -, că este idolul ei.

Cele două sportive au disputat un singur meci împreună, respectiv la Turneul Campioanelor de la Shenzhen, câştigat de Simona cu scorul 3-6, 7-6(6), 6-3.

Bianca a declarat în vodcast despre Simona: "Suntem toate competitoare, dar în afara terenului suntem prietenoase una cu cealaltă. Este o persoană foarte drăguţă. Prima dată când am întâlnit-o a fost în Canada, la Rogers Cup, în 2016 sau 2017. Nu-mi amintesc exact. În Montreal am vizitat împreună copiii de la clinică la Stadionul Olimpic şi-mi amintesc că mi-a oferit câteva sfaturi foarte bune, mi-a vorbit frumos despre jocul meu pentru că mă văzuse pe teren, nu-mi amintesc unde şi când, dar ştiu că mi-a spus că mă urmărise. Mi-a spus că-i place stitlul meu de joc şi m-am simţit foarte bine atunci. Apoi ne-am întâlnit în circuit şi am vorbit în limba română. Am jucat împreună la Shenzhen şi a fost un meci incredibil, unul dintre cele mai bune ale mele până în setul al treilea. Dar a fost incredibil să-mi văd idolul transformat în rival. E un sentiment minunat."

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport