Bianca Andreescu: Este incredibil cât de repede am ajuns în top

Bianca Andreescu
Bianca Andreescu (Getty Image)

Bianca Andreescu a vorbit despre fulgerătoarea ascensiune în clasamentul WTA din 2019 şi despre dorinţa arzătoare de a ajunge chiar în vârful ierarhiei tenisului mondial.

Canadiana de origine română aflată în prezent pe locul 6 WTA a recunoscut că este uimită de faptul că a ajuns atât de repede în top 10 WTA şi şi-a exprimat speranţa că va ajunge în final pe locul 1.

Jucătoarea de 19 ani a început anul 2019 în afara top 100 din lume, aflându-se pe locul 243 în octombrie 2018, dar de atunci s-a bucurat de un progres uimitor culminând cu câştigarea trofeului la turneul de Mare Şlem US Open în august anul trecut.

Bianca spune că este uimită de cât de rapid a urcat în carieră.

„Acesta a fost de fapt primul meu an întreg cu turnee, aşa că este incredibil cât de repede au mers lucrurile”, a spus ea pentru vodcast-ul „Tennis Legends” al Eurosport. „Sunt fericită să vorbesc din nou despre asta, de fapt.”

„Rezultatele mele au fost cu siguranţă partea bună a anului şi m-am îmbunătăţit ca persoană şi ca jucător de tenis. Am devenit super încrezătoare. ”

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport