Becali anunţă din închisoare fonduri de 30 de milioane de euro la Steaua

George Becali. (DANIEL MIHAILESCU / AFP / Getty Images)
Epoch Times România
10.10.2013

Din Penitenciarul Jilava, George Becali a transmis un mesaj suporterilor cât şi lui Mitică Dragomir care-l acuzau de retragerea mai multor sume din conturile grupării steliste.

Acuzat de retragerea din conturi a banilor proveniţi din transferurilor lui Raul Rusescu şi Vlad Chiricheş, cât şi a sumelor oferite de FIFA pentru calificarea în grupele Champions League, patronul roş-albaştrilor a lăsat un mesaj gurilor rele.

Mesajul postat pe contul oficial de Facebook al Stelei a fost următorul:

"Răspunsul lui George Becali pentru Dumitru Dragomir!

Aflat în detenţie la Penitenciarul Jilava, George Becali a apelat la FC Steaua pentru a transmite răspunsul său la afirmaţiile lui Dumitru Dragomir, conform căruia clubul nostru nu mai deţine lichidităţi în conturi.

Acesta îi informează pe preşedintele LPF şi pe toţi suporterii Stelei că în conturile clubului nostru se află aproximativ 10 milioane de euro, urmând ca, în perioada următoare, să se adauge alte 20 de milioane de euro, bani care vor proveni din drepturile de participare în UEFA Champions League, drepturile de televizare din Liga 1, market-pool UEFA Champions League, parcursul echipei în competiţiile europene, vânzări de bilete, transferuri etc."

Aceste informaţii contravin zvonurilor din presă conform cărora latifundiarul din Pipera nu mai este interesat de Steaua şi este pregătit să renunţe la echipă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor