Băsescu îşi ia rolul în serios. Fostul preşedinte, aşteptat în Spania

Fostul şef al ţării îşi reîncepe activitatea politică în forţă. Recent întors în PMP, Băsescu se pregăteşte de vizită în Spania.
Traian Băsescu
Traian Băsescu (Epoch Times România)

Reîntors oficial în politică, mai exact, în PMP, Traian Băsescu îşi ia treaba în serios. Potrivit romaniaexpres.com, fostul preşedinte al României va efectua, miercuri, 21 octombrie 2015, o vizită în Spania, la Madrid, unde se va întâlni cu reprezentanţii comunităţii româneşti.

„Este o întâlnire deschisă, la care se doreşte participarea a cât mai mulţi români din Spania, astfel încât fiecare să aibă posibilitatea de a asista la discuţii şi, bineînţeles, de a adresa întrebări pe marginea subiectelor de interes pentru comunitatea românească din Spania”, a declarat pentru România Expres Eugen Tomac, deputat pentru românii de peste hotare, ales în în Colegiul Electoral numărul 2 Diaspora.

Întâlnirea cu reprezentanţii comunităţii româneşti din Spania va avea loc la Hotelul NH Coslada, situat pe Avenida de la Constitución, nr. 75, din oraşul madrilen Coslada, la orele 19:30 (ora Spaniei).

Reamintim că pe 9 octombrie Traian Băsescu s-a înscris în Partidul Mişcarea Populară, explicând că vrea să îşi „apere cele două mandate şi să se apare în faţa valului de denigrări” şi că doreşte „să lase moştenire o mişcare populară”.

Spania este ţara unde trăieşte una dintre cele mai numeroase comunităţi de români, români care, reamintim, au răsturnat în noiembrie 2014 calculele electorale ale PSD. Este de aşteptat ca românii din diaspora şi rudele lor de acasă "să încurce" socotelile marilor partide şi în viitor.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne