Băsescu, către Iohannis: Validarea lui Teodorovici, un semnal care vă trimite înapoi la Grivco şi la Felix

Traian Băsescu, 31 ianuarie 2014
Traian Băsescu, 31 ianuarie 2014 (Sean Gallup / Getty Images)

Fostul preşedinte Traian Băsescu îi avertizează pe actualul şef al statului, Klaus Iohannis, că validarea lui Eugen Teodorovici în funcţia de ministru al Finanţelor, după ce acesta a votat împotriva ridicării imunităţii senatorului PSD Dan Şova, "este un semnal care îl trimite înapoi la Grivco şi în braţele turnătorului Felix".

"Domnule preşedinte Iohannis, Înţeleg că v-aţi înţeles cu V.V.Ponta pentru desemnarea lui Eugen Teodorovici la Finanţe. Şi eu am făcut erori. Poate nu aţi ştiut că s-a opus reţinerii şi arestării lui Dan Şova pentru falsificarea probelor", scrie Traian Băsescu pe contul său de Facebook.

"Dar astăzi cînd ştiţi acest lucru din imaginile de la Gândul, a-l valida pe Teodorovici care a votat pentru ascunderea adevărului, este un semnal care vă trimite înapoi la Grivco şi în braţele turnătorului Felix (Dan Voiculescu - n.r.). Vă rog, rămîneţi pentru români cel din 16 noiembrie 2014. Toţi avem nevoie de speranţă, inclusiv un fost preşedinte", a mai precizat Traian Băsescu.

Eugen Teodorovici a fost desemnat să ocupe funcţia de ministru al Finanţelor, în timp ce postul său actual, cel de ministru al Fondurilor Europene, va fi preluat de secretarul general al Ministerului Muncii, Marius Nica, a anunţat vineri premierul Victor Ponta, menţionând că propunerile au fost acceptate de preşedintele Klaus Iohannis.

Administraţia Prezidenţială a anunţat că Eugen Teodorovici şi Marius Nica vor depune, luni dimineaţă, la Palatul Cotroceni, jurământul de învestitură.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.


România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne