Astra Giurgiu şi Gaz Metan Mediaş fără gol marcat, în play-off -ul Ligii I la fotbal

Etapa a 3-a a fazei play-off a campionatului intern dintre Astra şi Gaz Metan s-a terminat indecis, cei din urmă trecând de mai multe ori pe lângă deschiderea scorului chiar dacă au jucat mai bine de o repriză în zece oameni.
(GABRIEL BOUYS / AFP / Getty Images)
Marius Drăgoi
16.06.2020

Formaţia Astra Giurgiu, condusă de pe margine de cuplul Octavian Chihaia - Vasile Maftei, în absenţa antrenorului Bogdan Andone, suspendat, a obţinut un punct din duelul cu Gaz Metan Mediaş, luni seara, în etapă a 3-a a fazei play-off a Ligii I de fotbal.

Medieşenii, care la rândul lor l-au avut conducător principal de joc pe înlocuitorul lui Edi Iordănescu, cehul Dusan Uhrin jr, au arătat un joc frumos, cu multe ocazii care le-ar fi putut aduce trei puncte importante deşi au evoluat în zece oameni din minutul 40, după ce Dumitru Cardoso a fost eliminat pentru o intrare nepermisă la Gabriel Simion.

Gazdele şi-au creat oportunităţi Constantin Budescu (31), Albert Stahl (34) şi Alex Ioniţă II (70), în timp ce oaspeţii s-au evidenţiat prin Robert Ciocan (19), Sergiu Buş (51), respectiv Nasser Chamed (45 1).

"A fost un meci bun făcut de echipa mea. Sperăm să fie din ce în ce mai bine. Nu vreau să vorbesc de perioada de dinaintea mea", a declarat tehnicianul ceh.

După acest meci Astra este pe locul 4 cu 25 de puncte, în timp ce Mediaş e ultima în playoff, locul 6, cu 24 de puncte.

Giurgiuvenii se pregătesc acum pentru duelul de pe terenul celor de la Craiova, sâmbătă, în timp ce medieşenii vor juca cu FCSB.

În sezonul regulat, cele două echipe s-au impus fiecare cu 1-0 pe teren propriu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor