Andreea Mitu şi Cristina Dinu, la un meci distanţă de finala de dublu a circuitului ITF de la Santa Margherita

Perechea română a acces în penultimul act al competiţiei italiene în urma rezultatului favorabil obţinut în confruntarea cu sportivele Polina Leikina (Rusia)/Jovana Trickovic (Austria), scor final 6-1, 6-0.
Jucătoarea română de tenis Andreea Mitu
Jucătoarea română de tenis Andreea Mitu (Andreea Mitu/facebook)
Marius Drăgoi
01.11.2018

Andreea Mitu şi Cristina Dinu şi-au îndeplinit cu brio planul de joc, joi, în lupta pentru prezenţa în semifinalele probei de dublu a competiţiei dotate cu premii totale de 25.000 de dolari - ITF Santa Margherita.

Reprezentantele noastre nu au întâmpinat deloc rezistenţă din partea adversarelor, cuplul format din Polina Leikina (Rusia)/Jovana Trickovic (Austria) înclinându-se fără drept de apel în doar 44 de minute de joc de la startul meciului. Scor final 6-1, 6-0.

Cotate cu prima şansă la cucerirea trofeului din peninsulă, româncele urmează să joace pentru calificarea în marea finală cu învingătoarele din meciul care le opune pe Lea Boskovic (Croaţia)/Chiara Scholl (SUA/N.3) - Alessandra Crump (SUA)/Radina Rakic (Austria).

În proba de simplu Andreea Mitu - jucătoare venită din calificări, a fost întrecută în primul tur de capul de serie numărul trei Anastasia Grymalska (28 ani, 217 WTA) din Italia cu 1-6, 6-4, 7-5, în timp ce partenera sa de la dublu - Cristina Dinu a cedat la rândul ei în faţa unei alte jucătoare a ţării gazdă - Martina Caregaro (26 ani, 399 WTA) cu scorul de 6-4, 6-7 (3), 6-4.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor