Ana Bogdan nu va onora cu prezenţa circuitul WTA de la Roma

"Din păcate, nu voi putea participa anul acesta la Roma, un turneu la care mi-am dorit tare mult să joc, din cauza unei accidentări la cotul drept, apărute în timpul ultimului meci de la Madrid" - Ana Bogdan.
(Captură foto)
Marius Drăgoi
10.05.2018

Tenismana română Ana Bogdan (25 ani, 67 WTA) a declarat forfait pentru turneul WTA Premier 5 “Internazionali BNL d’Italia” de la Roma programat să aibă loc în perioada 14 - 20 mai, motivul fiind de natură medicală - potrivit anunţului făcut de sportiva noastră pe site-ul de socializare Facebook.

Bogdan s-a accidentat duminică în ultimul act al calificărilor pentru accederea pe tabloul principal de simplu al turneului WTA Premier Mandatory “Mutua Madrid Open”, unde a avut ca adversară pe cehoaica Kristyna Pliskova (26 ani, 74 WTA) - scor 3-6, 7-5, 6-2.

"Din păcate, nu voi putea participa anul acesta la Roma, un turneu la care mi-am dorit tare mult să joc, din cauza unei accidentări la cotul drept, apărute în timpul ultimului meci de la Madrid" a mărturisit campioana.

Ediţia trecută a competiţiei din capitala Italiei a fost câştigată de ucraineanca Elina Svitolina după o finală cu Simona Halep (4-6, 7-5, 6-1).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor