Alina Gorghiu: Tăriceanu, Băsescu, Ponta - uniţi în reacţii şi simţiri. Interceptările produc transpiraţii reci

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu susţine că nu este deloc surprinsă de reacţiile similare ale lui Călin Popescu Tăriceanu, Victor Ponta şi Traian Băsescu pe decizia CCR privind interceptările.
Alina Gorghiu
Alina Gorghiu (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Într-un interviu acordat marţi RFI pe tema deciziei CCR care a spart "Binomul" SRI-DNA, copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat că nu este surprinsă deloc să-i vadă "uniţi în simţiri şi în reacţii" pe Călin Popescu Tăriceanu, Traian Băsescu şi Victor Ponta, în contextul în care "unora din România interceptările încă le produc emoţii, transpiraţii reci".

"Nu mi-aş dori să mai văd pe viitor genul de politician care apără decizia CCR dar nu pentru că ea sporeşte transparenţa şi democraţia, ci pentru că au sperat aceşti politicieni foarte vocali în ultimele zile ca lupta anticorupţie să încetinească, să intre într-un regres. Reacţiile lor sunt însă previzibile, pentru că sunt cei care în mod curent atacă magistraţii, care fac eforturi să decredibilizeze justiţia, nu ştiu dacă pentru că se simt vulnerabili sau nu, nu m-am lămurit care este cauza.

Însă nu am fost surprinsă deloc să-i văd uniţi în simţiri şi în reacţii pe domnii Tăriceanu, Băsescu, Ponta, de exemplu (...). Aţi condus România în ultimii ani de zile, puteaţi să modificaţi această legislaţie de zeci de ori. De ce nu au făcut-o nu ştiu", a declarat Alina Gorghiu.

Potrivit copreşedintelui PNL, "pasivitatea din ultimul deceniu şi iritarea maximă de acum să ştiţi că mă duc cu gândul la faptul că unora din România interceptările încă le produc emoţii, transpiraţii reci".

Pentru a citi integral interviul intraţi aici.