Alexandru Slusari: Guvernul Chicu îşi începe activitatea cu minciuni sfruntate

De la câteva ore, la 25 de zile. Reforma justiţiei în aşteptarea verdictului Comisiei de la Veneţia, a punctat Slusari.
Alexandru Slusari, vice-preşedinte al Partidului Platforma DA
Alexandru Slusari, vice-preşedinte al Partidului Platforma DA (Epoch Times România)

Guvernul Chicu îşi începe activitatea cu minciuni sfruntate, consideră vicepreşedintele Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr (PPDA), deputatul Alexandru Slusari, în contextul vitezei cu care a fost votat acest executiv şi a declaraţiilor ulterioare ale noului premier.

„Premierul ales, Ion Chicu, spune că Guvernul în frunte cu el a fost votat atât de repede, pentru că îi „fugăreşte” din urmă reforma justiţiei. În faţa presei, acesta a declarat că, „literalmente în CÂTEVA ORE”, proiectul reformei justiţiei „trebuie ajustat”.

Nu au trecut nici trei ore şi dl Chicu zice: „Pe 9 decembrie, Comisia de la Veneţia va examina avizul privind Legea Procuraturii. Vom ajusta proiectul totalmente sau cu stricteţe, în conformitate cu ceea ce a cerut şi a recomandat Comisia. Sper că vom avea un aviz pozitiv”, a scris pe contul său de Facebook Alexandru Slusari.

Deputatul a ţinut să adauge că noul premier ar fi dat asigurări că odată cu avizul pozitiv din partea Comisei de la Veneţia se va putea trece la următoarele etape de lucrări pe reforma justiţiei.

„Adică, până la 9 decembrie nimic nu se va întâmpla în domeniul justiţiei. Câteva ore şi 25 de zile! Почувствуйте разницу! (Simţiţi diferenţa n.r.)”, a conchis Slusari.