PL: Pericolul de transformare a Republicii Moldova într-o gubernie rusească este iminent

Evenimentele din ultimele zile îi fac pe moldoveni să fie martorii instaurării regimului lui Dodon - unul antiromânesc, anti-naţional şi de făcătură KGB-istă, consideră liberalii.
Partidul Liberal, PL, fofo simbol
Partidul Liberal, PL, fofo simbol (pl.md)

Viteza cu care a fost încropit peste noapte Guvernul Chicu arată, în opinia conducerii Partidului Liberal, disperarea mafiei PSRM, PD plus Şor, în frunte cu Dodon. Mai mult decât atât, PL consideră că „Dodon şi-a adjudecat cu brio titlul de prostituată politică nr. 1 a Republicii Moldova”.

„Nu doar corpul diplomatic, comunitatea internaţională, dar şi oamenii de rând, neinteresaţi de politică, au înţeles că în faţa lor este o grupare de trădători, laşi şi fricoşi, care prin toate aceste scamatorii şi acrobaţii politice vor să ascundă crimele în care sunt implicaţi de 20 de ani cel puţin.

Partidul Liberal condamnă jocurile murdare, făcute pe sub masă, de exponenţii regimului Dodon, PSRM, PD plus Şor, teleghidaţi de la distanţă de Plahotniuc, aflat într-un exil formal”, se arată într-un comunicat al PL.

Mai mult decât atât, liberalii au punctat că ţinta celor care au votat în grabă noul cabinet de miniştri este menţinerea controlului asupra justiţiei, întreprinderilor de stat, monopolurilor, economiei în ansamblu, schemelor de corupţie şi a privatizărilor, crime care distrug şi sugrumă Republica Moldova.

„Pe lângă aceasta, vom fi aruncaţi, din nou, în izolare internaţională, inclusiv financiar. Odată demascaţi în totalitate, toţi cei menţionaţi mai sus, trebuie înlăturaţi de la putere. Suntem martorii instaurării unui alt regim, cel al lui Dodon, unul antiromânesc, anti-naţional, de făcătură KGB-istă, iar pericolul de transformare a RM într-o gubernie rusească este iminent”, a mai menţionat conducerea PL.

În context, liberalii au punctat că Biroul Politic al PL s-a întrunit la 12 noiembrie, în şedinţă, unde a fost luată decizia ca preşedintele PL şi membri ai Biroului Politic (BP) să fie mandataţi pentru a purta discuţii cu reprezentanţii partidelor politice unioniste.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe