Adrian Papahagi: Schema Elenei Udrea cu Ponta nu a ieşit. Ghinion

Adrian Papahagi
Adrian Papahagi (Epoch Times România)

Adrian Papahagi, membru fondator al PMP care ulterior a demisionat din partid nemulţumit de conducere, a comentat joi aducerea Elenei Udrea cu mandat la DNA pentru audieri "într-un dosar mai vechi", după cum dezvăluia şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi.

"Udrea simţea că va fi chemată la DNA, fiindcă ştia prea bine care era sursa puterii şi averii ei. Ştia ce făcuse şi ştia că DNA ştie. De ce l-a mai dat deoparte pe Tomac pentru a prelua PMP? De ce a determinat retragerea fondatorilor FMP-PMP, cu preţul delegitimării acestui partid (care rămâne delegitimat de laşitate şi servilism oricât ar încerca să se reinventeze)?

De ce l-a pus de formă pe Diaconescu să candideze la prezidenţiale şi apoi l-a înlocuit? Simplu. Rolul ei era să îl ajute pe Victor Ponta să câştige preşedinţia, în schimbul imunităţii. Schema nu a ieşit. Ghinion", scrie Adrian Papahagi pe contul său de Facebook.

"Îmi pare rău, nu o pot ierta. Femeia asta şi-a bătut joc de construcţia noastră, de munca noastră de luni de zile", a adăugat membrul fondator al partidului năşit de Traian Băsescu.

Întrebat dacă se mai întoarce vreodată într-un PMP fără Elena Udrea, Adrian Papahagi a răspuns sec: Niciodată.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook