Paul Ghiţiu: De ce are nevoie elita mondială? De nişte sclavi – tăcuţi, ascultători

Se încarcă player-ul...

Globaliştii vor să schimbe lumea, să amestece rasele, să facă omul fără trecut şi fără viitor, numai cu prezent. Încă de pe vremea lui Marx şi Engels există această idee a transformării omului prin distrugerea identităţii lui, prin distrugerea tradiţiilor şi a familiei tradiţionale precum şi a credinţei, a declarat, la Unirea TV, jurnalistul Paul Ghiţiu.

"Migraţia a fost făcută pentru că mergea prea încet procesul de transformare, de construcţie a omului nou de către socialismul occidental. (...) Ce au nevoie băieţii ăştia, societatea globabă, societatea mondială? De nişte sclavi – tăcuţi, ascultători, or islamul înseamnă supunere. Dacă tu ca elită mondială, financiaro-bancară, îţi iei alături nişte personaje din lumea isalmică, şi cu ele reconfigurezi lumea, ai ceea ce ţi-ai dorit.

Zona care s-a ridicat şi se împotriveşte este această zonă central-est europeană, este zona care pe vremuri a fost denumită Europa Veche, cea pe care istoricii au definit-o ca matricea civilizaţiei europene. Vechea Europă care a devenit noua Europă, devine Europa", a precizat jurnalistul.