Ziua votului începe cu plângeri penale. PNL acuză tentative de fraudare a votului în sectorul 5

Buletine de vot.
Buletine de vot. (youtube.com)

Organizaţia PNL Sector 5 acuză tentative de fraudare a votului la alegerile locale, încă din primele ore de la deschiderea secţiilor de vot.

Mai exact, liberalii susţin că reprezentanţi ai PSD şi ALDE au distribuit în secţie mai multe buletine de vot către anumiţi votanţi, anume aleşi de ei. În consecinţă, PNL sector 5 anunţă că va face plângere penală.

"Reprezentanţii PNL în secţiile de votare din Sectorul 5 au descoperit în 3 rânduri (până la ora prezentului comunicat) reprezentanţi ai PSD şi ALDE care distribuiau, în secţie mai multe buletine de vot pentru Primar General şi Primar de Sector, către anumiţi votanţi, anume aleşi de ei.

Persoanele cărora li s-au înmânat aceste buletine au fost surprinse când încercau să introducă buletinele de vot, ştampilate, în urnele de vot.

PNL Sector 5 va face plângere penală şi somează PSD şi ALDE să înceteze cu manevrele de încălcare a legii.", transmite PNL Sector 5 într-un comunicat de presă remis Epoch Times.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne