Zelenski avertizează că ruşii vor relua atacurile cu rachete: Teroriştii pregătesc noi lovituri. Nu se vor opri

Volodimir Zelenski
Volodimir Zelenski (Getty Images)

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat, duminică seara, că Rusia va lansa în curând o serie de noi atacuri cu rachete asupra Ucrainei, avertizând forţele sale de apărare şi cetăţenii să se pregătească pentru această situaţie.

“Înţelegem că teroriştii pregătesc noi lovituri. Ştim asta cu siguranţă. Şi atât timp cât au rachete, nu se vor opri, din păcate.

Dar capacitatea noastră de a ne ajuta reciproc şi de a avea grijă de cei mai vulnerabili - bătrânii, familiile cu copii, cei care şi-au pierdut casele şi rudele în război - asistenţa noastră reciprocă este unul dintre elementele de protecţie împotriva terorii şi puterea noastră”, a menţionat liderul de la Kiev.

Preşedintele ucrainean a mai atenţionat că săptămâna acesta ar putea fi la fel de grea precum cea care tocmai a trecut.

“Forţele noastre de apărare se pregătesc. Întregul stat se pregăteşte. Pregătim toate scenariile, inclusiv cu partenerii noştri. Iar unitatea noastră trebuie să fie pregătită. Aşa că vă rugăm să nu-i lăsaţi fără ajutor pe cei pe care îi puteţi ajuta”, a adăugat el.

Totodată, Zelenski le-a cerut ucrainenilor să fie atenţi la “alertele aeriene din timpul săptămâni”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe