Vladimir Putin a rămas fără voce în timpul unui discurs [video]

Vladimir Putin
Vladimir Putin (Getty Images)

Aflat într-o videoconferinţă cu înalt oficiali ruşi, liderul de la Kremlin a avut un acces de tuse care l-a făcut să se oprească de câteva ori din vorbit.

Potrivit digi24.ro, imediat după incident, purtătorii săi de cuvânt au negat că preşedintele rus ar avea o problemă de sănătate.

"Situaţia rămâne la fel de gravă... Gravă... Mă scuzaţi!... Sunt probleme financiare grave...", spunea Putin în timp ce a fost întrerupt de un acces de tuse seacă.

Vladimir Putin a ajuns în centrul atenţiei presei britanice acum câteva săptămâni, după apariţia unor materiale care speculau că liderul de la Kremlin ar putea suferi de maladia Parkinson.

Parlamentul rus dezbate zilele acestea un proiect legislativ prin care preşedinţii ruşi vor beneficia, împreună cu familiile lor, de imunitate deplină în faţa Justiţiei după ce îşi termină mandatele. Proiectul legislativ asigură, de asemenea, o poziţie de senator pe viaţă acestora.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe