Viziteu: Dăncilă simbolizează răul care continuă să ne bântuie la 30 de ani de la căderea comunismului

Claudiu Manda si Viorica Dancila
Claudiu Manda si Viorica Dancila (Epoch Times România)

Deputatul USR Lucian Stanciu Viziteu a anunţat, miercuri, că votează în turul doi cu preşedintele Klaus Iohannis, deoarece candidatul PSD Viorica Dăncilă nu reprezintă o opţiune, din contră, "simbolizează răul împotriva căruia trebuie cu toţii să luptăm".

"Pentru mine, ca deputat USR, dar mai ales ca simplu cetăţean, alegerea de duminică este una foarte clară în favoarea candidatului Iohannis, pentru că dintre el şi Viorica Dăncilă, preşedintele reprezintă garanţia unei Românii euro-atlantice şi a unei Românii pe care ne-o dorim cu toţii, cei care am construit proiectul Uniunea Salvaţi România. Viorica Dăncilă simbolizează răul împotriva căruia trebuie cu toţii să luptăm, răul care a ţinut România pe loc în aceşti ani, răul care continuă să ne bântuie la 30 de ani de la căderea comunismului. Viorica Dăncilă reprezintă PSD, adică partidul care ne-a furat Revoluţia, partidul care a chemat minerii să ne bată, partidul care în ultimii 3 ani a încercat să distrugă statul de drept din România, partidul care a distrus economia, partidul care ne-a gazat, bătut şi umilit în 10 august 2018", a declarat Viziteu.

Liderul USR Bacău susţine că niciun membru sau votant USR nu poate vota cu candidatul PSD în condiţiile în care acest partid a fost cel care a făcut cel mai mare rău României în ultimii 30 de ani.

"Membrii şi votanţii noştri au stat în stradă în ultimii 3 ani, fie la -15 grade, în ianuarie-februarie 2017, fie sub gloanţele de cauciuc şi gazele jandarmilor de la 10 august, pentru a protesta faţă de politicile PSD. În aceste condiţii, cum am putea noi să sprijinim candidatul mafiei, care a folosit instituţiile statului împotriva propriilor cetăţeni?", se întreabă Viziteu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne