Violeta Alexandru pleacă şi ea din grupul PNL: Mi se pare de neacceptat că mergem să stăm jos să discutăm cu PSD-ul

Violeta Alexandru
Violeta Alexandru (Facebook / violetaalexandruoficial)

Fostul ministru al Muncii Violeta Alexandru şi-a anunţat, miercuri, demisia din grupul parlamentar al PNL din Camera Deputaţilor. Alexandru a lansat, cu acest prilej critici dure la adresa lui Florin Cîţu, acuzându-l că şi-a construit o întreagă campanie prezentându-se ca adversari ai PSD pentru ca acum să se aşeze la masa negocierilor cu mult huliţii social-democraţi.

”Am făcut acest gest pentru a trage un semnal de alarmă faţă de situaţia în care se află acum PNL prin comparaţie de unde eram acum câteva luni şi am pierdut din orgoliu şi din încăpăţânarea de a exercita rolul de principal partid de guvernământ. Mi se pare incredibil că PNL nu merge cu o propunere de premier la Cotroceni, aşa ceva mi se pare o palmă pentru toţi alegătorii noştri, care ne-au votat anul trecut.

Mi se pare de neacceptat că mergem să stăm jos să discutăm cu PSD-ul pe care l-am hulit atâţia ani, în frunte cu cel care acum este preşedintele PNL, Florin Cîţu, şi care se lăuda, care şi-a făcut o întreagă campanie în spaţiul public de adversar al PSD iar acum se face că nu îşi mai aduce aminte ce a spus public şi ce ne spunea nouă”, a declarat Violeta Alexandru, la Parlament.

Deputata mai acuză că ceea ce se întâmplă în acest moment în conducerea PNL este un ”haos”, care ”se simte din păcate şi în grupul parlamentar al deputaţilor liberali”.

”Noi, în loc să discutăm despre chestiuni pe care le-am promis oamenilor, de pildă să discutăm profesionist situaţia pensiilor speciale, în condiţiile în care în primăvara acestui an se decisese că trei colegi de-ai noştri, liberali, vor lucra pentru a ajunge la o formă legislativă constituţională pe care să o putem supune la vot.

Mi se pare incredibil că în loc să ne preocupe să găsim soluţii pentru criza pandemică, mai ales în ceea ce priveşte tratarea oamenilor, dincolo de vaccinare pe care noi o susţinem, noi avem de făcut jocuri cu PSD, când, de fapt, soluţia pentru a guverna corect România este la îndemâna noastră şi anume refacerea coaliţiei cu USR şi UDMR”, a mai declarat Violeta Alexandru.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne