Violeta Alexandru: Am stat in Piata Victoriei pe frig împotriva lui Grindeanu pe care PNL l-a băgat în Guvern

Violeta Alexandru
Violeta Alexandru (Epoch Times Romania)

Fostul ministru al Muncii, deputatul Violeta Alexandru, a susţinut un discurs dur care a avut darul să îi lase fără cuvinte pe parlamentarii partidelor din noua coaliţie de guvernare, respectiv pe cei de la PNL şi PSD. Alexandru le-a reproşat liderilor celor două partide că şi-au minţit electoratul, atât pe cel de dreapta, cât şi pe cel de stânga, doar pentru a câştiga voturi.

Recent ieşită din PNL, Violeta Alexandru le-a reproşat foştilor colegi de partid că au ajuns să facă alianţă cu PSD, partid despre care în campania electorală liberalii spuneau că ar fi “ciuma roşie”, şi promiteau că vor elimina “ciuma roşie” de pe scena politică românească etc.

“Voiam să vă spun privindu-vă în ochi, şi cu toată sinceritatea: cred că aţi uitat că politica este despre onoare şi cuvânt. Când îi spui omului că PSD e ciuma roşie, e cel ce a distrus România şi românii ţi-au dat votul pentru acest lucru, ceea ce faci acum e o minciună. Aţi minţit, şi eu nu sunt parte din această minciună.

La fel a făcut PSD - a înjurat PNL şi acum face alianţă cu PNL-ul.

Aţi trădat, asta e trădare!

Să ştiţi că nu toţi suntem la fel, nu e totul despre bani, de aruncat cu bani în stânga şi în dreapta spunând că faci investiţii. Electoratul ştie că, dincolo de banii aruncaţi în stânga şi în dreapta, contează cuvântul. I-aţi minţit, dragi colegi liberali, pe români, şi acest lucru vă va costa, pentru că şi-au pierdut încrederea în guvernarea de dreapta", a afirmat Alexandru.

Deputata a adăugat că imaginea lui Florin Roman aplaudându-l pe Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, îi va rămâne mult timp în memorie, şi a subliniat faptul că discursurile liderului social-democrat nu sunt despre "guvern" ci despre PSD - ce face PSD, ce vrea PSD etc.

"Mă uitam la Florin Roman cum îl aplaudă pe dl preşedinte Ciolacu - această imagine o să îmi rămână multă vreme. Mă uitam la colegii liberali şi le spuneam: vă place cum, la fiecare frază, se vorbeşte despre PSD, nu despre Guvern: ‘PSD e alături de antreprenori, de români’, iar liberalii aplaudau.

Nu suntem toţi la fel, există ceva ce banii publici nu vor putea cumpăra niciodată: coloană vertebrală, onoare, respect pentru cuvântul dat.

Sunt un om care a stat în Piaţă în frig împotriva dlui Grindeanu pe care PNL l-a acceptat în Guvern. Bode aplauda când PSD ţinea discurs. Firea, cea care îi spunea preşedintelui Iohannis că nu are o familie normală pentru că nu are copii, primeşte acum, culmea, Ministerul Familiei.

Am fost în piaţă, am stat în frig alături de bucureşteni şi de români. Am fost la mitingul diasporei, al unor oameni care au protestat.

[…] Nu suntem toţi la fel. Îi rog pe români să aibă încredere. A mai rămas o brumă de oameni cu coloană vertebrală în politică şi vom lupta pentru acest lucru", a conchis fostul lider PNL.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne