VIDEO. Un bărbat jefuieşte o bancă din Brăila. Imaginile surprinse de camerele de luat vederi

Jaf la banca
Jaf la banca (Captura video)

Un bărbat mascat, cu mănuşi chirurgicale în mâini, a jefuit miercuri la prânz o sucursală BRD din Brăila, relatează debraila.ro.

Potrivit imaginilor video postate de sursa citată, un bărbat îmbrăcat într-un hanorac cu glugă, masca de protecţie şi mănuşi chirurgicale a intrat în bancă, s-a îndreptat spre o angajată aflată la un birou şi i-a arătat un bilet pe care scria un mesaj ameninţător.

Speriată, femeia a deschis sertarul cu bani şi a fugit, iar bărbatul a luat banii aflaţi în sertar. Surse din rândul anchetatorilor spun că este vorba despre câteva mii de euro.

Cu banii în mână, individul a ieşit netulburat din sediul băncii şi s-a făcut nevăzut.

Efective de poliţişti şi jandarmi au împânzit oraşul, căutându-l pe bărbat.

Astăzi (n.r. miercuri), în jurul orei 14:05, o angajată a unei sucursale bancare de pe raza municipiului a sesizat prin apel 112 faptul că o persoană necunoscută ar fi sustras din incinta sucursalei o sumă de bani, după care ar fi fugit”, a fost singurul mesaj transmis de Biroul de Presă al IPJ Brăila.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne