VIDEO. Bădălău bate toate recordurile. Derapaj deosebit de grav înainte de audierea lui Vela

Nicolae Badalau
Nicolae Badalau (Epoch Times România)

Senatorul PSD Niculae Bădălău s-a remarcat luni, în debutul audierii ministrului de Interne desemnat, Marcel Vela, cu o nouă ieşire din decor. Mai exact, a folosit un limbaj vulgar în cadrul unui dialog, de altfel amical, cu deputatul Pro România Ion Mocioalcă.

“Ce, Mocioalcă, îl vrei şi pe ăsta? Îl vrei şi pe ăsta? Du-te în p..a mea şi arată-i! Du-te bă dracu, tâmpitule!”, îi spune Bădălău deputatului Pro România, chiar înainte să înceapă şedinţa Comisiilor de Apărare.

Nu este pentru prima oară când Bădălău face astfel de derapaje care îl aduc în lumina reflectoarelor.

Spre exemplu, într-o şedinţă a Comitetului Executiv Naţional, Bădălău a avut o ieşire dură, potrivit unor surse citate de Digi24, după ce şeful PSD Bacău, Dragoş Benea, i-a reproşat indirect că a dansat manele şi a jignit Diaspora, ceea ce a făcut ca PSD-ul să piardă electoratul din străinătate.

“Am pierdut lamentabil în Diaspora pentru că unii au dansat pe manele şi au jignit Diaspora”, a spus Dragoş Benea în şedinţă, moment în care Bădălău, simţindu-se cu musca pe căciulă, şi-a ameninţat colegul cu bătaia, jignindu-l: “Măi, că****, tu la mine te referi? Te calc în picioare”.

Dialogul dintre Bădălău şi Mocioalcă poate fi accesat la începutul materialului video.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne