Urmărire ca în filme în Botoşani: Un tânăr de 25 de ani a fost împuşcat de poliţişti

Tânăr împuşcat de poliţie
Andrei Pricopie
21.04.2024

Un şofer de 25 de ani a fost împuşcat de poliţişti după o urmărire ca în filme în Botoşani. Tânărul a fost dus de urgenţă la spital după incident.

"La data de 20 aprilie 2024, în jurul orei 24:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Dorohoi- Biroul Rutier, în timp ce se aflau pe strada Lt. Andrei, din municipiul Dorohoi, au efectuat semnal de oprire unui autovehicul, al cărui conducător auto, iniţial s-a conformat, oprind autovehiculul, însă în momentul în care poliţiştii s-au apropiat de portieră, acesta a demarat în trombă.

Poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, iar pe parcursul deplasării au efectuat mai multe focuri de armă atât de avertisment, cât şi înspre autovehicul, reuşind prinderea sa, la aproximativ 5 kilometri de locul interceptării, în localitatea Sauceniţa.

În urma folosirii armamentului din dotare, a rezultat rănirea conducătorului auto, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Ulterior a fost stabilită identitatea acestuia, în persoana unui tânăr, de 25 de ani, din judeţul Suceava", au transmis autorităţile.

De ce a fugit tânărul şofer?

"În urma verificărilor efectuate în interiorul autoturismului au fost identificate 93 de butelii cu agent refrigerant, de provenienţă Ucraina, fără documente.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de contrabandă calificată şi vătămare corporală din culpă.

Starea tânărului este stabilă, fiind sub observaţia cadrelor medicale."

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor