Un suspect în cazul atentatului de la Boston, surprins de o cameră de supraveghere

Mesaje scrise de studenţi în memoria absolventei Universităţii Boston, Lu Lingzi, care a murit în timpul atentatului cu bombe de la maratonul din Boston, 17 aprilie 2013.
Mesaje scrise de studenţi în memoria absolventei Universităţii Boston, Lu Lingzi, care a murit în timpul atentatului cu bombe de la maratonul din Boston, 17 aprilie 2013. (Jared Wickerham / Getty Images)
Epoch Times România
18.04.2013

Investigatorii atentatului de la Boston caută un bărbat surprins de o cameră de supraveghere a unui supermarket, în timp ce lăsa o geantă neagră în apropierea liniei de sosire a maratonului, a declarat miercuri un oficial din poliţia locală, citat de CBC News.

Separat, un oficial al forţelor de ordine a confirmat că autorităţile au descoperit o imagine cu un potenţial suspect, dar încă nu îi cunosc numele.

Acesta ar putea fi un punct de cotitură în investigaţia exploziei duble de la Boston, care s-a soldat cu trei morţi şi peste 170 de răniţi. Preşedintele Consiliului Municipal Stephen Murphy a spus că investigatorii compară acum imaginile video cu descrierile martorilor oculari. ”Ştiu că acum este totul foarte activ şi foarte fluid. Ar putea fi pe punctul de a aresta pe cineva, iar asta e bine”, a declarat Murphy.

Bombele erau construite din obiecte la îndemâna tuturor: oale sub presiune, cuie, material explozibil, bile cu rulmenţi. Dispozitivele ar fi fost ascunse în genţi negre, lăsate pe asfalt.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor