Un raton curios a generat probleme în Toronto: Semafoare oprite, oameni blocaţi în lifturi şi mii lăsaţi fără curent electric

Raton
Raton (Wikipedia.org)

Un raton curios s-a jucat cu echipamentele electrice din Toronto şi a generat, joi târziu, o pană de curent care a afectat mii de persoane din centrul oraşului canadian, oprind semafoare şi blocând mai multe persoane în lifturi.

Echipele de intervenţie care au investigat întreruperea de curent au stabilit că mamiferul nocturn a intrat în contact cu echipamentele de la o staţie din centrul oraşului Toronto, a declarat compania de utilităţi Hydro One, potrivit Reuters.

Un purtător de cuvânt al Hydro One a declarat că ratonul nu a supravieţuit contactului.

Potrivit think tank-ului Electricity Canada, veveriţele sunt de departe cel mai frecvent vinovate atunci când vine vorba de întreruperi de curent cauzate de animale, fiind urmate de ratoni şi păsări.

Pana de curent de joi a afectat zone aflate la aproximativ 2 km de CN Tower şi a lăsat aproximativ 7.000 de persoane în întuneric timp de aproape trei ore.

Departamentul de pompieri al oraşului a declarat că a fost nevoit să răspundă la "un număr mai mare de salvări din lift" din cauza întreruperii curentului electric.

Unele semafoare au fost, de asemenea, oprite în centrul oraşului Toronto, unde se află şi aglomeratul centru de transport feroviar Union Station.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe