Udrea: Dacă aş şti că ar ajuta PDL să revină la guvernare, aş umbla şi desculţă, nu numai în tenişi

După ce a fost ironizată în repetate rânduri pentru poşetele scumpe şi pantofii de firmă pe care îi poartă, Elena Udrea a declarat vineri că ar renunţa bucuroasă la tocuri dacă ar ajuta în acest fel PDL-ul să revină la guvernare.
Elena Udrea (Epoch Times România)
Cristina Boiangiu
01.03.2013

După ce a fost ironizată în repetate rânduri pentru poşetele scumpe şi pantofii de firmă pe care îi poartă, Elena Udrea a declarat vineri că ar renunţa bucuroasă la tocuri, dacă ar ajuta în acest fel PDL-ul să revină la guvernare. Liderul PDL Ioan Oltean a prezentat, la Bistriţa, candidatura Elenei Udrea pe care a apreciat-o drept un posibil viitor şef al partidului care are capacitatea de a conduce PDL-ul şi nu e doar o femeie frumoasă.

"Elena Udrea a venit să convingă că nu e doar o femeie frumoasă care are poşete frumoase şi pantofi cu tocuri înalte. A venit să convingă că este un lider marcant al PDL, că este un om care poate să conducă PDL, un om care atunci când se angajează într-o asemenea competiţie electorală este conştient şi responsabil de ce spune şi ce face şi că angajamentul public făcut va fi de natură a fi pus în practică după 23 martie", a afirmat liderul PDL Bistriţa-Năsăud, Ioan Oltean.

Udrea este cunoscută pentru performanţă, poşete şi pantofi, nu a fost îngenuncheat niciodată în politică, nu a fost asociată cu corupţia sau ticăloşia, a mai precizat Oltean. "Sunteţi o femeie frumoasă, doar nu o să umblaţi în tenişi", a apreciat Ioan Oltean.

"Dacă aş şti că asta ar ajuta PDL să revină la guvernare, aş umbla şi desculţă, nu numai în tenişi", a replicat Elena Udrea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor