Tudose îl trimite la doctor pe un lider ALDE: Vede pomi albaştri, pisici verzi, ALDE un partid puternic, inorogi

Mihai Tudose
Mihai Tudose (Epoch Times România)

Fostul premier Mihai Tudose, unul dintre liderii Pro România, i-a dat o replică acidă, într-o declaraţie pentru stiripesurse.ro, liderului ALDE Dâmboviţa, Ionel Petre, care a susţinut că eurodeputatul vrea să se întoarcă în PSD.

Nu ştiu cine a lansat chestia asta, dar încerc să îmi imaginez cum se vede lumea din ochii lui: pomi albaştri, pisici verzi, ALDE un partid puternic, inorogi care stau la coadă la sediul ALDE din Dâmboviţa, orice vă mai puteţi imagina din ciclul ăsta.

Am declarat de mai multe ori, şi cu ocazia asta îi mulţumesc domnului respectiv, că oricine se înscrie acum la PSD ar trebui ca gestul să fie însoţit de un control medical amănunţit. Lucru pe care l-aş recomanda şi autorului zvonului şi celor care l-au crezut”, a declarat Tudose.

Liderul ALDE Dâmboviţa l-a acuzat pe Tudose că nu este de acord cu alianţa ALDE-Pro România pentru că ar vrea „să se întoarcă la nava-mamă PSD”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne