Steaua anunţă că va primi 15 milioane de euro pentru Chiricheş

Steaua Bucureşti (DANIEL MIHAILESCU / AFP / Getty Images)
Bogdan Costea
11.02.2013

Gigi Becali a anunţat că pregăteşte un transfer bombă al lui Vlad Chiricheş, acesta urmând a ajunge, cel mai probabil, la o echipă din Emiratele Arabe Unite. "Pe Chiricheş o să-l vând pe aproape 15 milioane de euro. Transferul se va face în maximum o săptămână, însă nu vă pot spune unde va pleca el. O să vedeţi, mai aveţi răbdare 5-7 zile şi o să vedeţi. Suma va fi în jur de 15 milioane, că va fi 14 sau 13,5, însă nu 7 milioane aşa cum suna oferta iniţială a unui club", a spus Gigi Becali la gsptv.

Oferta pare a fi din partea clubului Al Ain, la care antrenor este Cosmin Olăroiu, informează, pe de altă parte,Digi Sport.

Becali se află în continuare în Dubai, la invitaţia lui Olăroiu. Cei doi au discutat despre planurile de viitor şi ar putea pune la cale afacerea. Steaua ar urma sa încaseze 12 milioane de euro din transferul lui Chiricheş la Al Ain, club la care joacă şi Mirel Rădoi.

Olăroiu a preluat pe Al Ain în 2011 şi a reuşit să câştige titlul din primul sezon. Prima condiţie a antrenorului român la instalare a fost transferul lui Mirel Rădoi. Al Ain este şi acum lider în Emirate, cu 9 puncte distanţă de locul 2.

După ce a fost curtat de cluburi mari din Serie A, cum ar fi rivalele Milan şi Inter, se pare că Vlad Chiricheş (23 de ani) va părăsi totuşi Liga 1 în această iarnă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor