Şoşoacă vrea să se ducă la Rahova să-l "salveze" pe Dragnea: L-au umilit punându-l să spele WC-uri!

Diana Şoşoacă
Diana Şoşoacă (Screenshot)

Senatoarea Diana Şoşoacă a afirmat că scandalul declanşat în AUR, formaţiunea din care a fost recent exclusă, ar fi avut la origine decizia sa de a-l vizita pe Liviu Dragnea în Penitenciarul Rahova, pentru a vedea „abuzurile” la care este supus „deţinutul politic”.

„Cu două zile înainte să înceapă scandalul, am primit un telefon, [...] de la cineva din partea domnului Dragnea. [...] Mi s-a comunicat că împotriva lui se petrec abuzuri la penitenciar şi că mi se solicită să mă duc să văd halul în care este tratat Dragnea. Şi am acceptat. Săptămâna aceasta trebuia să mă duc la penitenciar să văd în ce hal nu se respectă legea. [...] Io săptămâna asta trebuia să mă duc în vizită la Dragnea să văd ce se întâmplă cu abuzurile cu care am fost sesizată. De aceea, stimaţi oameni, [...] să ştie şi PSD-ul, şi PNL-ul, să ştie şi USR-ul! Apropos Reziştilor, pe unde sunteţi, că eraţi 300.000? [...] Eram acasă, călcam, mă uitam la televizor şi mă întrebam de unde au ştiut toţi ăia să pună luminiţele pe cer, toţi odată, 300 de mii de oameni, mamă ce telepatie funcţionează în 300 de mii de oameni? [...]”, a afirmat Şoşoacă într-un LIVE duminică seara.

Fosta membră AUR îl căinează pe ex-liderul PSD, Liviu Dragnea, sugerând că acesta ar fi umilit în penitenciarul Rahova, unde îşi ispăşeşte pedeapsa de 3 ani şi jumătate, fiind pus să spele WC-uri.

„Asta trebuia să fac, să îl vizitez pe domnul Dragnea şi să văd eu... [...] Da, domnule Dragnea, se pare că nu sunt lăsată să vin la dvs. să văd halul în care îşi bat joc de dvs. şi de ceilalţi deţinuţi. [...] Să-ţi baţi joc de un om, să îl umileşti punându-l să spele WC-uri, asta faceţi cu deţinuţii politici, da? Îi umiliţi, îi scuipaţi, îi bateţi. Asta este România? Cumva tot ajung la domnul Dragnea”, a strigat Şoşoacă.