Şoşoacă tună contra televiziunilor "şpăguite de Guvern" la un post aflat în topul beneficiarilor. Dialog ireal cu Ciutacu

Diana Sosoaca
Diana Sosoaca (Captura video)

Intrată miercuri seara în direct la România TV, la emisiunea lui Ciutacu, senatoarea Diana Şoşoacă a tunat şi fulgerat contra televiziunilor mainstream, susţinând că acestea dezinformează în ceea ce priveşte protestele celor ce se opun măsurilor de prevenţie pentru limitarea pandemiei şi contra vaccinării obligatorii (care nu-i obligatorie).

În alocuţiunea sa înfierbântată, Şoşoacă a adus osanale României TV şi a acuzat restul posturilor că sunt şpăguite de Guvern. Culmea ironiei, realizatorul emisiunii, Victor Ciutacu, a întrebat-o care-s televiziunile care au luat bani de la Guvern, aceasta în condiţiile în care RTV este unul dintre marii beneficiari ai banilor daţi de Guvernul Orban pentru campania de informare privind pandemia. Astfel, potrivit paginademedia, în februarie România TV avea deja facturaţi de la Guvern 725.000 de euro şi urma diferenţa până la aproape 1,6 milioane de euro în total. În topul televiziunilor care au luat bani de la Guvern, RTV-ul e surclasat doar de Pro TV, Antena TV şi Dogan Media, restul televiziunilor fiind mult în urmă.

Redăm dialogul celor doi:

Şoşoacă: Cum poţi să spui că au fost 1500 de oameni (la protestul împotriva vaccinării de duminică n.r.) când s-a umplut tot Parcul Izvor? Numai cine n-a fost acolo nu ştie ce inepţii pot să spună acele televiziuni care sunt şpăguite de guvernul României.

Ciutacu: Care televiziuni sunt şpăguite de Guvernul României?

Şoşoacă: ...sunt părtaşe la genocid...

Ciutacu: Care dintre televiziuni?

Şoşoacă: Cele care au fost plătite cu 70 de milioane de euro, televiziunile mainstream, se ştiu, se ştiu ele care sunt, cele care au emisiuni în prime time şi încearcă să vă doboare pe dvs cu ratingul şi uite că nu reuşesc.

Ciutacu: E greu, de fapt e uşor de generalizat.

Şoşoacă: Uitaţi-vă cine a luat banii, cereţi, vă rog frumos, cine a luat bani de la guvernul României în timp de pandemie covid.

Ciutacu: O să cerem!

Şoşoacă: Şi mă întreb, în loc să dea 70 de milioane la televiziuni, de ce nu au dat la alocaţii la copii?

Ciutacu: E o bună întrebare.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne