Solomon şi Stativă, pe locuri eligibile pe listele de candidaţi PSD Vaslui pentru Parlament

Adrian Solomon
Adrian Solomon (Epoch Times România)

Cunoscuţii deputaţii PSD Adrian Solomon şi Ioan Stativă, politicieni care în vară au provocat un scandal la o şaormerie prin refuzul de a purta masca de protecţie, ocupă poziţiile 2 şi 3 pe listele de candidaţi la Camera Deputaţilor ale organizaţiei din Vaslui, relatează G4Media.

Reamintim că Adrian Solomon şi colegul său, deputat Irinel Stativă, au fost în centrul unui uriaş scandal după ce în spaţiul public au ieşit informaţii despre comportamentul lor într-o şaormerie. Mai exact, cei doi au refuzat să poarte măşti la intrarea într-un fast-food, în ciuda insistenţelor unuia dintre oamenii de pază de acolo ca cei doi să respecte regulile instituite de Guvern pe perioada stării de alertă.

Potrivit unui prim comunicat de presă al Poliţiei Capitalei, deputaţii PSD le-au adresat injurii oamenilor legii trimişi la faţa locului, motiv pentru care cei doi au primit amenzi în valoare totală de 2.600 de lei.

De asemenea, surse judiciare au precizat pentru G4Media.ro că cei doi deputaţi le-au spus oamenilor legii că: “Nu vă meritaţi hainele statului!”, “Eu vă plătesc salariile!”, “Nu vă cunoaşteţi locul în ierarhie!”, ”Am eu grijă să vorbesc cu Coarnă să aibă grijă de voi!” sau “Nu am ce să vorbesc cu voi că aveţi 3 luni de şcoală!”.

„Băi Mustafa (...) eşti în România aicea (...) Alo, Mustafa! Arată-mi că ai voie să munceşti aici! (...) Băi, panaramă!”, i s-a adresat deputatul casierului.

PSD nu i-a sancţionat niciodată pe cei doi pentru derapajele xenofobe la adresa vânzătorului de la fast-food şi nici pentru că au refuzat să poarte mască în plină pandemie de Covid-19.